Fiskobirlik’in başarısı karalama kampanyalarına rağmen sürüyor

FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Turgay Çakmak, projeler ve finansal faaliyetlerle ilgili delegelere gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını ve onay alındığını belirtti.

Fiskobirlik’in başarısı karalama kampanyalarına rağmen sürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
Düzenleme: 12.06.2024 10:08
33
A+
A-

Çakmak, “Genel kurulumuz, yönetimimize onay ve yetki vererek bu çalışmaların hayata geçirilmesi hususunda iradesini ortaya koydu” dedi.

TAŞINMAZLARIN SATIŞINA ELEŞTİRİLER

Son günlerde FİSKOBİRLİK’in taşınmazlarının satışıyla ilgili eleştirilere cevap veren Çakmak, kamuoyunun bu iddialara itibar etmemesini istedi. Çakmak, FİSKOBİRLİK’in sürekli büyüdüğünü ve bu yatırımların üretici ortaklara ve fındık üreticilerine katkı sağlamaya devam ettiğini vurguladı. “Birliğimiz bunları her türlü engelleme çalışmalarına rağmen başarıyor,” diyen Çakmak, yapılan karalama kampanyalarının art niyetli ve mesnetsiz olduğunu ifade etti.

YATIRIMLAR VE EKONOMİK BAŞARI

Çakmak, son 5 yılda FİSKOBİRLİK’in kazandığı büyüme ivmesine dikkat çekerek, bu süreçte bazı çevreler tarafından ortaya atılan yalan yanlış iddiaların fındık üreticilerine, fındık piyasasına ve FİSKOBİRLİK’e zarar verdiğini söyledi. “Birliğimiz sadece son 1 yıl içerisinde yaklaşık 375 milyon lira yatırım gerçekleştirmiştir. Son 4 yılda EFİT’e yapılan yatırımın bedeli ise 400 milyon liradır,” dedi.

BORÇSUZ VE GÜÇLÜ

FİSKOBİRLİK’in Giresun’da sağladığı istihdamın ortada olduğunu belirten Çakmak, “SGK ve vergi ödemelerinde hep üst sıralardayız. Kamu kuruluşlarına, bankalara, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve en önemlisi de üreticilerimize vadesi geçmiş 1 kuruş borcumuz yok. Ortada çalışan, üreten ve her alanda katkı sağlayan bir FİSKOBİRLİK varken, bazı çevrelerin birliğimize karşı yürüttükleri karalama kampanyası art niyetli ve mesnetsizdir,” değerlendirmesini yaptı.

REKLAM ALANI