Giresun Barosu yeni hizmet binasının tapusu alındı

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, uzun süredir yapım aşamasında olan Giresun Barosu yeni hizmet binasının tapusunun alındığını duyurdu.

Giresun Barosu yeni hizmet binasının tapusu alındı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.10.2024
41
A+
A-

Baro üyelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan binanın birçok fonksiyonel alanı bulunuyor.

Yeni hizmet binası, 240 kişilik konferans salonu, avukat dinlenme ve çalışma odaları, toplantı odası, kütüphane ve yönetim alanıyla avukatların kullanımına sunulacak. Ayrıca binada, meslektaşlar ve ailelerinin etkinlik düzenleyebileceği, yaklaşık 280 metrekare büyüklüğünde bir restoran da yer alacak.

DENİZ MANZARALI VE KAPALI OTOPARKLI YENİ BİNA

Sahil mevkiinde yer alan, deniz manzaralı 6. katta bulunan bina, yeni yapılmakta olan Giresun Adliyesi’ne yalnızca 100 metre mesafede bulunuyor. Kapalı otoparka sahip olan bina, toplamda yaklaşık 900 metrekare kapalı alana sahip.

TBB BAŞKANI VE YÖNETİME TEŞEKKÜR

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, yeni hizmet binasının kazandırılmasında emeği geçen Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve TBB yönetim kuruluna, eski ve mevcut baro yönetimi üyelerine, müteahhit firma Ali Eren İnşaat yetkililerine ve TBB İnşaat Teknik Ofisi görevlilerine teşekkür etti.

MESLEKTAŞLAR VE GİRESUN BAROSU İÇİN HAYIRLI OLSUN

Son olarak, yeni binanın Giresun Barosu’na ve tüm meslektaşlara hayırlı olmasını dileyen Karademir, binanın yakın zamanda tam kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.