Giresun Barosundan meslektaşlarına büyük iftar

Giresun Barosu, Giresun Plajlar Mevkiinde bulunan Grava Lounge Restaurant’ta meslektaşlarına muhteşem bir iftar yemeği düzenledi.

Giresun Barosundan meslektaşlarına büyük iftar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.04.2024
82
A+
A-

Baro Başkanı Av. Soner Karademir ve yönetim kurulu üyeleri meslektaşlarının ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen bu samimi buluşmada bir araya geldi.

Aynı gün, Avukatlar Günü münasebetiyle Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na Baro Başkanı Av. Soner Karademir ve meslektaşları Av. Buse Yücel ile Av. Fatih Köksal tarafından çelenk sunuldu. Bu anlamlı törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Baro Başkanı, meslektaşlarının ve ülkenin karşı karşıya olduğu hukuki sorunlara dikkat çeken bir basın açıklaması yaptı.

Programın sunuculuğunu üstlenen Av. Leyla Naz Altınel, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Baro, Yaşarlar Grup yetkilileri ve Grava Lounge Personeli Soner Yılmaz başta olmak üzere, katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve tüm meslektaşlarını, hukuk dolu günlerde bir araya gelmeye davet etti.

Görele ilçesindeki meslektaşlarını da unutmayan Baro Başkanı Av. Soner Karademir, TBB Delegesi Av. Fırat İmat ve Görele Baro İlçe Temsilcisi Av. Mesut Hızarcıoğlu ile bir araya gelerek Avukatlar Günü’nü kutladılar. Baro, Tirebolu ve Görele’deki meslektaşlarını ziyaret eden Cumhuriyet Savcıları ve Hakimlerine de teşekkür etti ve başarılar diledi.

Son olarak, Görele ilçesindeki meslektaşlarına 04 Nisan 2024 Perşembe akşamı Öner Garden Görele Pide Restaurant’ta iftar yemeği verildi. Bu özel gecede, yeni dönem Görele Belediye Başkanı seçilen Hasbi Dede’nin katılımıyla birlikte, dostluk ve dayanışma içinde keyifli bir akşam geçirildi. Görele Barosu, tüm katılımcılara teşekkür ederek sağlıklı ve mutlu yıllar diledi.

REKLAM ALANI