Giresun Jandarma ekiplerinden suçlulara darbe

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişiyi yakalamak için geniş çaplı operasyonlar düzenledi.

Giresun Jandarma ekiplerinden suçlulara darbe
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.10.2024
24
A+
A-

Jandarma Dedektifleri (JASAT), Merkez, Bulancak, Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonlarda, suçlular yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

BULANCAK’TA HÜKÜMLÜ KAÇAK YAKALANDI

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ve Bulancak İlçe Jandarma ekipleri, “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.D.’yi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

YAĞLIDERE’DE “KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA” SUÇLUSU YAKALANDI

Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.M.’yi yakaladı.

MERKEZ İLÇE JANDARMA TEHDİT SUÇLUSUNU YAKALADI

Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Kadına Karşı Tehdit” suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan R.G.’yi ele geçirildi.

DERELİ’DE KASTEN YARALAMA VE SİLAH SUÇLUSU YAKALANDI

Dereli İlçe Jandarma Komutanlığı, “Kasten Yaralama” ve “Ruhsatsız Silah Bulundurma” suçlarından 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.D.’yi yakaladı.

BASİT YARALAMA SUÇLUSU YAKALANDI

01.10.2024 tarihinde, “Basit Yaralama” suçundan 27 gün hapis cezası ile aranan C.G., Giresun Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

HIRSIZLIK SUÇLUSU YAKALANDI

02.10.2024 tarihinde, “Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan M.G., Giresun Jandarma ekiplerince yakalandı.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA SUÇLUSU YAKALANDI

02.10.2024 günü, “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ile aranan A.B., Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Şahıslar, adli işlemlerin ardından tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.