Giresunspor yönetiminden Demirhan Madencilik’e teşekkür ziyareti

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve Genel Sekreter İbrahim Güler, dün forma sponsorlarından Demirhan Madencilik’in Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bakırhan ve Başkan Yardımcısı Fatih Bakırhan’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Giresunspor yönetiminden Demirhan Madencilik’e teşekkür ziyareti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.09.2024
6
A+
A-

Ziyaret sırasında Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral, Demirhan Madencilik’e teşekkürlerini dile getirerek şunları söyledi:
“Demirhan Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oktay Bakırhan ve Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Bakırhan’a 2024/25 futbol sezonunda Giresunspor’a ve Yönetim Kurulumuza duydukları güvenle sponsor olarak destek oldukları için şükranlarımızı sunuyoruz. Memleket sevgisiyle şehrinin takımına destek olan tüm iş adamlarımız başımızın tacıdır. Bu değerli destekçilerimizin sayısının artmasını diliyor, Bakırhan ailesine teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR

Giresunspor Yönetim Kurulu, Demirhan Madencilik’e takıma verdikleri destek ve nazik misafirperverlikleri nedeniyle camia adına teşekkür etti. Oktay ve Fatih Bakırhan kardeşlerin katkıları, Giresunspor’un yeni sezona daha güçlü başlamasına yardımcı olacak.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.