Güller: Genç oyuncularımızla gelişime odaklanıyoruz

Giresunspor’un Teknik Direktörü Serhat Güller, son maçlarını ve takımının performansını değerlendirdi.

Güller: Genç oyuncularımızla gelişime odaklanıyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.04.2024
22
A+
A-

Güller, kendi hedeflerine odaklanarak oynamaya çalıştıklarını, özellikle genç oyuncuların ön planda olduğunu belirtti. Bu genç yeteneklerle birlikte sahaya çıktıklarını ve her zaman en iyisini vermeye çalıştıklarını vurguladı.

Maçta erken bir gol yemelerine rağmen, takımın toparlanmaya çalıştığını ve kendi oyunlarını sahaya yansıtmaya çabaladıklarını aktaran Güller, oyuncularının büyük çoğunluğunun iyi bir performans sergilediğini ifade etti. Ancak zaman zaman güçlerinin yetmediğini kabul eden Güller, ikinci golle mağlup olduklarını dile getirdi.

Giresunspor’un ligde küme düşmüş olmasına rağmen, her maça havlu atmamak ve en iyi şekilde hazırlanmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Güller, genç oyuncuların tecrübe kazanması adına büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Bununla birlikte, gençlerin tecrübesizliklerinden kaynaklı hatalar yapabileceğini ve bu süreci sabırla yönettiklerini dile getirdi.

Önlerindeki maçlara odaklanarak, kalan dört maçı da en iyi şekilde oynamaya çalışacaklarını belirten Güller, bu süreçte hem oyun hem de skor anlamında gelişim göstermeyi hedeflediklerini dile getirdi. Son olarak, rakipleri Kocaelispor’a başarılar dileyen Güller, önümüzdeki maçlarda Türk futboluna katkı sağlayacak oyuncular yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

REKLAM ALANI