Hemşeri derneklerine konukevi sözü

Trabzon’a gelen hasta yakınlarının konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılanması için Hasta Yakınları Refakatçi Konukevi evi…

Hemşeri derneklerine konukevi sözü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2024
24
A+
A-

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Trabzon Giresunlular Derneği Başkan Cemil Alparslan’ın bir araya gelerek oluşturdukları Hemşeri Dernekleri Platformu’nun sonunda amacına ulaştığı bildirildi.

Komşu illerden Trabzon’a gelen hasta yakınlarının konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılanması için Trabzon’a Hasta Yakınları Refakatçi Konukevi evi yapılması noktasında mücadele veren Hemşeri Dernekleri bu taleplerini en üst düzeyde kabul ettirmeyi başardı.

ÖZHASEKİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ İLE BULUŞTU

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Trabzon’a gelen Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Trabzon’da Hemşeri Derneklerinin Başkan ve yönetimleri ile iftar programında bir araya geldi. Bakan Özhaseki, büyük bir ihtiyaç olan bu tesisin Trabzon’ a  kazandırılması amacıyla hemen çalışmalara başlanacağını ve kısa sürede  bitirileceğini söyledi.

REKLAM ALANI