Kamu Personelleriyle Bayramlaştı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı.

Kamu Personelleriyle Bayramlaştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2024
28
A+
A-

Vali Serdengeçti, 10 Nisan Çarşamba günü ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Görevli personellerle bayramlaşan Vali Serdengeçti, “En zor zamanlarımızda ve ihtiyaç duyduğumuz her an bir telefon kadar uzağımızda olan fedakâr 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ettik. Verdikleri emekler için yürekten teşekkür ediyor, kıymetli aileleriyle huzur içinde nice bayramlar diliyorum.” dedi.

Ardından, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Serdengeçti, görevi başında olan sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak bayram şekeri ikram etti.

Vali Serdengeçti, ziyaret kapsamında hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret etti. Vali Serdengeçti, hasta vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak acil şifalar dileğinde bulundu.

Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda “Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören hastalarımızın ve onlara şifa olmak için özveri, sabır ve insanüstü gayretleriyle mesleklerini icra eden sağlık çalışanlarımızın bayramını tebrik ettik.” ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ UNUTULMADI

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Ramazan Bayramı’nda Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali Serdengeçti, 10 Nisan Çarşamba günü önceden belirlenen program dâhilinde sırasıyla; İl Emniyet Müdürlüğü (Polisevi), İl Jandarma Komutanlığı, Batlama Jandarma Uygulama Noktası, Emniyet Bölge Trafik Uygulama Noktası ve Sahil Güvenlik 73 Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Serdengeçti, görevi başındaki personellerle bayramlaşarak, ziyaret ve denetleme defterlerini imzaladı.

REKLAM ALANI