Karaosmanoğlu: Öğretmenlerin fedakarca gayretleri önemli

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaosmanoğlu: Öğretmenlerin fedakarca gayretleri önemli
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.11.2023
40
A+
A-

Karaosmanoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” ünvanının verildiği bu özel günde, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yaparak, öğretmenlerin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen değerli bir meslek icra ettiğini belirtti.

Başöğretmen Atatürk’ün, “Öğretmenler; Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır.” sözüyle öğretmenlere yüklediği tarihi sorumluluğun altını çizen Karaosmanoğlu, bu sorumluluğun en üst seviyede desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Öğretmenlerin fedakarca gayretleriyle çocukların ve gençlerin bilgili, donanımlı, üretken ve milli-manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişebileceğini belirten Karaosmanoğlu, tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve emekli öğretmenlere sağlıklı, huzurlu günler diledi.

Ayrıca, görevi başındaki öğretmenlere esenlik ve başarılar, görev başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden öğretmenleri de rahmet ve minnetle anma mesajını iletti.

REKLAM ALANI