Mazot ve Gübre icmalleri yayınlandı

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Bazlı Gelir Desteği hak ediş icmallerini duyurarak tarım sektöründeki üreticileri bilgilendirdi.

Mazot ve Gübre icmalleri yayınlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.01.2024
64
A+
A-

İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, Köy ve Mahalle Muhtarlıkları ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün web sayfası üzerinde (giresun.tarimorman.gov.tr) ‘duyurular bölümünde’ askıya çıkarılan icmaller, 5 gün süreyle ilgililerin kontrolüne sunulacak.

Üreticilerin kendi bilgilerini titizlikle kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarlarıyla ilgili herhangi bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri durumunda, itiraz ve düzeltme taleplerini askı süresi içinde ilgili İlçe Müdürlüklerine iletmeleri gerekmektedir.

Askı süresinin sona ermesinden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olmayacağı ve değerlendirmeye alınmayacağı hususları, üreticilere hatırlatılarak sürecin şeffaf bir şekilde yönetileceği vurgulanmıştır. Üreticilere, hak ediş icmallerini dikkatlice inceleyerek, gerekli kontrolleri yapmaları ve gerektiğinde itirazlarını bildirmeleri çağrısında bulunulmuştur.

REKLAM ALANI