Metin Aydın: Zorlu deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, Diyarbekirspor ile oynanan deplasman maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Metin Aydın: Zorlu deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için mutluyuz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.09.2024
22
A+
A-

Diyarbakır deplasmanından 1 puanla döndükleri için mutlu olduğunu belirten Aydın, sahada yaşanan zorluklara dikkat çekti.

“SAHA KOŞULLARI ZORLAYICIDI”

Metin Aydın, maçın geçtiğimiz haftaya göre daha zorlu geçtiğini ifade ederek, “Oyun olarak geçtiğimiz haftaya göre biraz geri düştük. Maçın oynanacağı stat konusunda hafta başından beri belirsizlikler yaşadık. Önce Urfa’ya alındı, sonra tekrar Diyarbakır’a geri alındı. Neticede Diyarbakır’da oynadık, ancak 19.00’da başlaması gereken maçı gündüz 38 derece sıcaklıkta saat 16.00’da oynadık. Zemin anlamında da saha koşulları çok yetersizdi. Bunların arkasına sığınmak istemiyorum ama bu detaylara dikkat edilmesini istiyoruz,” dedi.

“1 PUAN SEVİNDİRİCİ, NAMAĞLUP DEVAM EDİYORUZ”

Aydın, tüm zorluklara rağmen 1 puanla ayrılmanın sevindirici olduğunu belirterek, “Bu hafta itibarıyla hala namağlubuz ve henüz gol yemedik. Puan ya da puanlar almak için geldik, 1 puan almak bizim için önemliydi. Futbolcularımı tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.

“VAN SPOR MAÇINDA TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

Teknik direktör Aydın, önümüzdeki hafta oynanacak A.D. Van Spor FK maçına odaklandıklarını belirterek, “A.D. Van Spor FK maçında daha pozitif ve daha etkili bir futbol sergileyerek, taraftarlarımıza güzel skorlar hediye etmek istiyoruz. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Giresunspor küllerinden doğacaktır, kimsenin şüphesi olmasın,” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.