Şampiyon ‘Acil Servis Birimi’

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası çekişmeli geçti. Turnuvada şampiyonluk kupasını ‘Acil Servis’ takımı kaldırdı.

Şampiyon ‘Acil Servis Birimi’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.05.2023
26
A+
A-

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından “12-18 Mayıs Hemşireler Haftası” etkinlikleri kapsamında, Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin katkılarıyla voleybol turnuvası gerçekleştirildi. 12 takımın katıldığı turnuva final maçıyla tamamlandı.

Final maçında Acil Servis ve Hasta Nakil Birimi karşılaştı. Maçın galibi 3-1 Acil Servis takımı oldu.  Karşılaşma sonrası turnuvayı üçüncü bitiren Koroner Yoğun bakım ünitesine üçüncülük kupası ve takım oyuncularına madalyalarını Destek Kalite Müdürü Zafer Tamdoğan takdim etti. Turnuvayı ikincilik ile bitiren Hasta Nakil Birimine ikincilik kupası ve takım oyuncularına madalyalarını İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Murat Turan takdim etti. Turnuvayı birincilik ile bitiren Acil Servis birimine şampiyonluk kupası ve takım oyuncularına madalyalarını Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı takdim etti. Başhekim Kulaklı “Hastanemizde oldukça ilgi gösterilerek katılım sağlanan turnuvaya katılım sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışanlarımızın moral motivasyonunu artırmak için bu tür organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI