Samsun’daki silahlı saldırgan Giresun’da yakalandı

Samsun’da meydana gelen silahlı saldırı olayında 4 kişinin yaralanmasının ardından, polisin başarılı takibi neticesinde saldırganlar Giresun’da yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun’daki silahlı saldırgan Giresun’da yakalandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.12.2023
149
A+
A-

Saldırı, Canik ilçesindeki Kuzeyyıldızı Mahallesi Hasperes Sokak üzerinde gerçekleşti. F.Ş. (30), G.G. (16), İ.P. (21) ve B.Y. (15) isimli dört kişi, silahlı saldırı sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırgan olay yerinden hızla kaçarken, yaralılar özel bir hastane ile Gazi Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu saldırının sorumlusu olarak belirlenen B.A. (24), Giresun’a kaçtığı tespit edildi. Polis, B.A.’nın Giresun’a kaçtığı aracını ve bulunduğu yeri kısa sürede tespit ederek, B.A. ile ona yardım eden A.S. (24) ve B.K.’yi (24) Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerine yakalatıp gözaltına aldı. Yaklaşık 5 saat sonra Giresun’da yakalanan 3 kişi, gece saatlerinde Samsun’a getirilerek soruşturma kapsamında işlemler başlatıldı.

REKLAM ALANI