Tirebolu Halk Eğitim Merkezinden muhteşem sergi

Tirebolu Halk Eğitim Merkezi’nin “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında düzenlediği geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

Tirebolu Halk Eğitim Merkezinden muhteşem sergi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.06.2024
29
A+
A-

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında merkezin kurslarına katılan kursiyerlerin hazırladığı ürünlerden oluşan sergi daha ilk günden yoğun ilgi gördü.

İlçe kapalı spor salonunda düzenlenen serginin açılış törenine Kaymakam Dr. Muhammet Lütfi Kotan eşi Zeynep Kotan,  Millli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ve şube müdürü Veysel Gündağ, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu ve kurs öğretmenleri kursiyerlerle yakınları katıldı.

Tirebolu Halk Eğitim Müdürü Ahmet Karakoç, açılış konuşmasında bu yıl oldukça verimli ve başarılı bir dönem geçirdiklerini vurgularken, serginin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Karakoç’un verdiği bilgiye göre sergideki ürünler merkezdeki 35 usta öğretici ve 8500 kursiyerin bir yıl boyunca yaptıkları ürünleri kapsıyor.

Kursiyer konuşmaları ve halk oyunları gösterilerinin ardından kaymakam  ve ilçe protokolü sergiyi gezdi ve bilgiler aldı. Sergideki bütün ürünler beğeniyle izlenirken, usta öğretici Nilgün Sayar Kuruca’nın kursiyerlerle birlikte hazırladığı 100.yıl Atatürk  eserlerinin olduğu köşe katılımcıların en fazla ilgisini çeken ve fotoğraf çektirdikleri alan oldu

Tirebolu HEM’in sergisi üç gün boyunca gezilebilecek.

HABER: YETER ÇÖRTÜKOĞLU

REKLAM ALANI