TSO meclisi Temmuz toplantısı yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası temmuz ayı meclis toplantısı 26 üyenin iştiraki ile yapıldı. Meclis Başkanı N. Şükrü Ataün nezdinde toplanan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası meclisi resmi gündem maddelerini görüşüp oybirliği ile karara bağladı.

TSO meclisi Temmuz toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
6
A+
A-

Meclisin resmi gündeminin ardından Giresun Üniversitesi öğretim görevlisi Doç Dr. Özgür Kambir, Karadeniz Bölgesi Bölgesel Gelişmişlik Düzeyi ve Bölgede Giresun’un Yeri konulu sunum gerçekleştirdi. Doç. Kambir; Giresun’un bölge içinde insani gelişme sıralamasında eğitim ve sağlık başlığının iyi veriler içerdiğine vurgu yaptı ve ülke genelinde bu statüde en başarılı birkaç il içinde yer aldığına değindi.

Ardından Kırsal Kalkınma Ajansı Giresun İl Koordinatörlüğü Uzmanı Ekrem Demirbaş, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 28 Haziran 2024 tarihinde IPARD III programı İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıktı. Başvuru  kabulüne  ilişkin  bu  çağrıda  ‘Çiftlik  Faaliyetlerinin  Çeşitlendirilmesi  ve  İş Geliştirme (M7) ‘ tedbirinden yapım işi, makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin  başvurular  kabul  edilecektir.  Başvurular,  12 Temmuz 2024  tarihi  saat  09:00’dan  itibaren  yatırımın uygulanacağı  ilde  bulunan  TKDK  İl  Koordinatörlükleri  ve  İl  İrtibat Ofislerinde  kabul  edilmeye başlanmıştır. Online Proje Başvuru Sistemi 16 Ağustos 2024 tarihi saat 18:00’de kapatılacaktır. Başvuruların son teslim tarihi ise 29.08.2024, saat 18:00’dir.”

REKLAM ALANI