Giresun Işık Gazetesi

Unutulmaz şarkılar Giresun’da müzikseverlerle buluştu

Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği Korosu, Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlediği konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Cihan Unat’ın şefliğinde gerçekleştirilen konserde, saz sanatçıları Tanju Erol, Cihan Uzunahmetoğlu, Ensar Usta, Erdem Usta, Erhan Çak, Yağız Yılmaz Aksu ve Uğur Ulaş’ın eşlik ettiği solistler ve koristler sahne aldı.

SOLİSTLERDEN BÜYÜK ALKIŞ

Konser boyunca Alptekin Kılıç, Necmi Kaya, Ömer Mumcuoğlu, Savaş Yasak, Reyhan Çetin, Doğan Şahin, Reyhan Pirdal, Fatma Yılmaz, Songül Yılmaz, Nurhayat Memiş, Gülseren Akdemir, Melike Usta, Ruhan Bayburt, Özlem Çelik, Serda Nebioğlu, Tülay Yılmaz Öztürk, Jale Bilgin, Gencel Setenay Yüksel, Esra Usta, İlkay Göçmen, Asiye Sadıklar ve Tuğba Tütüncü gibi solistlerin seslendirdiği birbirinden güzel eserler, izleyicilerden büyük alkış aldı.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akten, Kent Konseyi Başkanı İsmail Cem Feridunoğlu, Belediye Meclis Üyesi Salih Özdemir, Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu, Belediye Kültür Müdürü Hale Çerkezoğlu Altundaş, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri, STK yöneticileri, iş insanları ve çok sayıda müzikseverin katıldığı konser, unutulmaz görüntülere sahne oldu.

ÇİÇEK VE FOTOĞRAF ÇEKİMİ İLE FİNAL

Konser, çiçek sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Müzikseverler, gecenin sonunda Bolahenk Türk Müziği Derneği Korosu’na teşekkür ederek, benzer etkinliklerin devamını diledi.

HABER: NAMIK BALTAOĞLU

 

 

Exit mobile version