32.Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi gerçekleştirildi

Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde, 23-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen 32. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, bilimsel tartışmalar ve zengin içerikli oturumlarla gerçekleştirildi.

32.Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.05.2024
24
A+
A-

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 32. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, 23-25 Mayıs 2024 tarihlerinde Güre Yerleşkesi’nde yapıldı. Kongre, 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü düzenlenen eğitim seminerleri ile başladı ve açılış programı 23 Mayıs 2024 Perşembe günü GRÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış programında, Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarının müzik dinletisinin ardından Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı ve GRÜ İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Gökçen Kaygısız, açılış konuşmasını yaptı. Kaygısız, kongrenin büyük bir emeğin ürünü olduğunu belirterek katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Ardından, Düzenleme Kurulu üyesi Prof. Dr. Reyhan Ayşen Wolff, Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Mahmut Paksoy ve Prof. Dr. Mehmet Barca birer konuşma yaptı.

Kongre Dönem Başkanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, kongrenin sosyal bilimler alanındaki en önemli etkinlikler arasında yer aldığını belirterek, Türkiye’de yönetim akademik alanının bilimsel gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Prof. Dr. Genç, bu kongrelerin işletmelerin yönetimle ilgili sorunlarını bilimsel yöntemlerle analiz ederek çözüm önerileri sunduğunu vurguladı.

GRÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem de teşekkür konuşmasında, Giresun Üniversitesi yönetimi başta olmak üzere kongreye katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Kongre süresince Mevlânâ Celâlettin-i Rûmî, Şehit Ömer Halisdemir ve Cengiz Aytmatov Konferans Salonlarında eş zamanlı oturumlar düzenlendi. Toplam 27 oturumda 91 bildiri sunuldu; bunların 51’i Örgütsel Davranış, 17’si Stratejik Yönetim, 11’i İnsan Kaynakları Yönetimi, 9’u Örgüt Kuramı ve 3’ü İşletmecilik Tarihi alanlarında gerçekleştirildi.

Bilimsel düzeyi yüksek bildirilerin sunulduğu ve önemli değerlendirmelerin yapıldığı kongrenin kapanış oturumu, 24 Mayıs 2024 Cuma günü Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda yapıldı. Etkinlik, kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen Kongre Düzenleme Kurulu ve Kongre Danışma Kurulu üyelerine teşekkür belgesi ve plaketlerinin takdimiyle son buldu. Üçüncü gün gerçekleştirilen sosyal program ile kongre tamamlandı.

REKLAM ALANI