Espiye’de müftülük personel toplantısı yapıldı

Espiye İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik Ekim ayı mutat bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Espiye’de müftülük personel toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.10.2024
7
A+
A-

İlçe Müftüsü Osman Gülbe, yapılan çalışma ve hizmetlerin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda din hizmetlerinin daha verimli ve etkin şekilde halka götürülmesini amaçladıklarını söyledi.

Toplantıda, “Teberrukat Eşyası Yönetim Sistemi”, “Mahallinde Düzenlenecek Hizmet içi Eğitimler”, “Kamuda tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı”, Talim ve Tashih-i Huruf Kursu Kursiyer seçim Sınavı”, “TRT Kur’an-ı Kerim’i Güzel okuma yarışması” ile “Yarıyıl tatili Umre Turu” konuların görüşüldüğü toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Giresun il Müftülüğünden gelen talimat ile duyurular hakkında bilgilendirilme yapılmasının ardından sona erdi.

Espiye Cibril Mahallesi Cami İmam Hatibi Hüseyin Kodalak’ın Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan toplantıya İlçe Müftümüz Osman Gülbe, Şube Müdürü Ömer Çınar, Müftülük Vaizi Ahmet Yılmaz, Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur, mahalle ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.