Giresun’da 7 firari suçlu yakalandı

Giresun’da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 kişi, jandarma ekiplerinin operasyonlarıyla yakalandı.

Giresun’da 7 firari suçlu yakalandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.10.2024
14
A+
A-

Giresun İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez, Espiye, Çamoluk ve Görele ilçelerinde aranan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve kadına şiddet gibi suçlardan hüküm giyen kişiler, gizlendikleri yerlerde yakalandı.

SUÇLAR VE CEZALAR
Espiye ilçesinde düzenlenen operasyonda, “elde veya üstte taşınan eşyayı çekip almak suretiyle hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan E.K., “uyuşturucu madde bulundurma ve ticareti” suçlarından 1 yıl hapis cezası bulunan Ö.K. ve “kadına karşı basit yaralama” suçundan 6 ay 22 gün hapis cezası bulunan A.K. yakalandı.

Çamoluk’ta, “kaybolmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya üzerinde tasarruf” suçundan 1 ay 26 gün hapis cezasına çarptırılan M.G., Görele’de ise çeşitli hırsızlık suçlarından 3 yıl hapis cezasına çarptırılan C.K. gözaltına alındı.

AĞIR CEZALARLA YÜZLEŞTİLER
“Askeri Ceza Kanunu’na muhalefet” suçundan aranan İ.A. ve “uyuşturucu madde ithal etme” suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan S.Ş. de ekipler tarafından yakalandı. Yakalanan suçlular, Espiye L Tipi Cezaevi’ne teslim edildi.
Jandarma ekiplerinin etkin operasyonlarıyla aranan 7 suçlu adalete teslim edildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.