Giresun’da Narkoçelik-41 operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıkladığı dev “Narkoçelik-41” operasyonları kapsamında Giresun’da da uyuşturucu tacirlerine darbe indirildi.

Giresun’da Narkoçelik-41 operasyonu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.10.2024
12
A+
A-

Toplamda 51 ilde yapılan operasyonlarda 967 kilogram uyuşturucu madde ve 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 644 şüpheli gözaltına alındı.

GİRESUN’DA UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Giresun, uyuşturucuya karşı yürütülen geniş çaplı operasyonlarda başı çeken iller arasında yer aldı. İçişleri Bakanlığı, Giresun ve diğer illerde düzenlenen operasyonlarla uyuşturucu imalatçılarına ve satıcılarına büyük darbe vurdu. Giresun’da yapılan operasyonlar, şehrin uyuşturucu ile mücadelesinde ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

644 ŞÜPHELİ YAKALANDI, UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda 967 kilogram uyuşturucu madde ve 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu kapsamda Giresun’da yapılan operasyonlarda yakalanan şüphelilerin bir kısmı da gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

Giresun’un yanı sıra Aksaray, Bursa, Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir, Diyarbakır ve diğer illerde de operasyonlar başarıyla sonuçlandı. Toplamda 644 şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.