Giresun Işık Gazetesi

Giresunspor, Elazığspor’un yenilmezlik serisine son vermek istiyor

Teknik Direktör Metin Aydın yönetiminde devam eden hazırlıklar, yoğun bir tempoyla sürüyor. Yeşil beyazlı ekip, Çimentaş Elazığspor maçı öncesinde taktik çalışmalarına odaklandı.

AYDIN’DAN TAKIMINA ÖNEMLİ UYARILAR

Dünkü antrenmanda oyuncularını sık sık uyaran Aydın, Elazığspor’un güçlü ve zayıf yönlerini analiz ederek öğrencilerine aktardı. Tecrübeli teknik adam, takım halinde oynama disiplinine vurgu yaparak, “Bireysel hata istemiyorum. Hem savunmada hem hücumda takım olarak hareket etmeliyiz” dedi. Aydın, futbolcularından yüksek performans beklediğini ve kendilerine güvendiğini de belirtti.

GİRESUNSPOR TARAFTARINA DESTEK ÇAĞRISI

Giresunspor yönetimi, Elazığspor maçı öncesi yeşil beyazlı taraftarlara destek çağrısında bulundu. Yönetim, “Giresunspor’un en büyük gücü taraftarıdır. Tüm taraftarlarımızı Çotanak Spor Kompleksi’nde takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Elazığspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Doğu alt tribün biletleri 50 TL, batı alt VIP tribün biletleri 75 TL, misafir takım tribün biletleri ise 65 TL’den satılıyor. 0-6 yaş arası çocuklar maçı biletsiz izleyebilecek. Biletler Atatürk Meydanındaki gişelerden ve maç günü stadyum önündeki gişelerden temin edilebilecek.

 

Exit mobile version