Giresunspor’u yönetiyorsan risk alacaksın

Giresunspor’un şuanki durumuna eski Başkan Hakan Karaahmet’in 2022’de yaptığı açıklamayı anımsattı. Başkan Karaahmet o dönemde, “Süper Lige çıktık ama orada bile birlik ve beraberlik olamadık. Orada bile tartışma çıkarttık. Bu mu Giresun’un hali. Bu mu? Giresunspor adına o kadar riskler aldık ki inanın 14-15 Milyon TL paramız burada. Maddi ve manevi o kadar risk aldık ki, anlatamıyorum. Giresunspor için çok şeylere imza attık” dedi

Giresunspor’u yönetiyorsan risk alacaksın
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.12.2023
Düzenleme: 07.12.2023 11:27
72
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’daki sportif ve mali başarısızlık Giresunspor’un bir önceki Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet 2022’de yaptığı konuşmayı hatırlattı.

Giresunspor’un tarihe altın harflerle adını yazdıran Başkan Hakan Karaahmet, Giresunspor’u Süper Lige çıkarmalarına rağmen başlarına binbir türlü sıkıntılar çıkarıldığını ifade etmişti.

Başkan Karaahmet, açıklamasında, “Başkan ne istiyor bunlar? Onların talepleri bizim yapamayacağımız şeyler dedik. İşte burada tablo. Gelsin karşıma tartışalım. Hiçbir şey vermediğiniz bir takım var. 1,5 sezon bu takıma hiçbir şey vermedi. Ufak tefekleri zaten yayınlıyoruz.

“SÜPER LİGE ÇIKTIK YİNE MUTLU OLAN YOK”

Sosyal medyalarımızdan yayınlıyoruz. Herkes Giresunspor’a düşman olmuş. Getirin o zaman yönetim, başkan getirin. Varsa yüreği olan gelsin. Şu takım elinden geldiğince mücadele ediyor. Kolombiyadan gelen oyuncu var. Maaşını bile geç alıyor ama mücadele ediyor. Ölümüne hem de. Bizim şehrimizde tam tersine bu mücadeleyi yıkmak isteyenler var. Ben diye söylemiyorum. Kimse Giresunspor’a zarar vermemeli. Kimse Giresunspor’un üzerinde değil. Kimse zarar vermemeli. Herkes zarar verecekse geri durmalı. Giresunspor’un verdiği bu sınav altın harflerle tarihe yazılacak. Süper Lige çıktık ama orada bile birlik ve beraberlik olamadık. Orada bile tartışma çıkarttık. Bu mu Giresun’un hali. Bu mu? Süper Lige çıktık. Hiç mutlu olan yok. Sanatsal faaliyet yok, tiyatro yok.

“BENİM BAŞIMA GELMEYEN KALMADI”

“Bir tane markası var Giresunspor var. Hep beraber mutlu olalım dedik. Giresunspor büyük bir hikaye yazıyor. Adamlar buraya geldiklerinde büyük bir marka ile tanışmayı umuyorlar. Geliyorlar bizi tebrik ediyorlar gidiyorlar. Galatasaray’a vermişler, Fenerbahçe’ye vermişler işadamları. Bize gelince bize yok. İşadamları diyoruz ama yok. Bütün ulusalda reklamları var. Biz de yok. Bu nerede olur, evet Giresun’da olur. Antalya başkanı diyor, Antalya’da Antalyaspor tutulur. Giresun’da Giresun tutulmalı. Hepsinin reklamları başka yerlerde. Bu şehrin size verdiklerini, bu şehrin takımına vererek hatırlayın. Giresunspor’a verdiğiniz hiçbir şey unutulmaz. Giresunsporlu olmak ayrı, Giresunlu olmak ayrı bir şey. Bu şehirde görev yapan herkes gidecek. Giresunspor’a kimseyi laf ettirmem. Kim yönetiyorsa arkasında duralım. Benim başıma gelmeyen kalmadı. 44 yıl şampiyonluğu bekliyordu bu il. Şampiyon olduk, ligde kaldık. Ama başımıza gelmeyen kalmadı. Onlardan korksam Hakan Karaahmet olmazdım. Ben Giresun’da yeni savaşmıyorum. 30 senedir savaşıyorum. Giresunspor her şeyin üstünde. Ben düşersem herkes düşer. Birinin işine gelmemiş olabilir burada bir şey. Ama hiçbir zaman Giresunspor’u kendi çıkarları için kullandırmayacağız. Giresunspor adına o kadar riskler aldık ki inanın 14-15 Milyon TL paramız burada. Maddi ve manevi o kadar risk aldık ki, anlatamıyorum. Giresunspor için çok şeylere imza attık.” İfadelerini kullanmıştı.

ŞUAN HER ŞEYE GÖZ YUMULUYOR

Görünen o ki Giresunspor’da şuan kimse risk almıyor ve Giresunspor’un karanlık günlere sürüklenmesine göz yumuyor. Bunun en basit örneği de Giresunspor’un üç puanının silinmesi oldu.

Kaynak: Öncü Gazetesi

REKLAM ALANI