Güller: Ümitle geldik ama olmadı

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Bodrum FK’ya 4-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bu karşılaşmaya bir ümitle geldik” ifadesini kullandı.

Güller: Ümitle geldik ama olmadı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.01.2024
44
A+
A-

Maçın sonucuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Güller, kulüplerinin bazı sıkıntılar yaşadığını ancak ellerindeki oyuncu kadrosuyla en iyisini yaparak ligin geri kalanında neler başarabileceklerini görmek istediklerini belirtti. Güller, “Sonuç olarak farklı bir mağlubiyet aldık, ancak oyunun geneline baktığımızda çaba sarfettik. Özellikle ikinci yarıda topa sahip olmaya çalıştık ve mücadele ettik. Ancak bu konuda çok başarılı olamadık ve oynama anlamında fazla alan bıraktık” şeklinde konuştu.

Giresunspor Teknik Direktörü, takımının performansını değerlendirirken oyunun genelinde çaba gösterdiklerini vurgulayarak, ikinci yarıda topu ellerinde tutma çabalarına rağmen istedikleri sonuca ulaşamadıklarını ifade etti. Güller, önlerindeki zorluklara rağmen gelecek maçlarda daha iyi bir performans sergileme hedefinde olduklarını da ekledi.

REKLAM ALANI