Espiye’de bayram sevinci

Espiye’de Ramazan Bayramı dolayısıyla kaymakamlık makamında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Espiye’de bayram sevinci
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2024
35
A+
A-

Kaymakamlık Makamında Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ile bayramlaşan Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit, gazi ailelerini ve şehit mezarını ziyaret etti.

Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Erol Karadere ile birlikte şehit, gazi ailelerini ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 25 Kasım 2022’de bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın kabrini ziyaret etti. Ziyarette Kur’an okundu dua edildi.

Tengir, Bayram ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, şehit ve gazi ailelerimizi yalnız bırakmamaya ve her daim onların yanlarında olmaya gayret gösterdiğini söyledi.

Tengir, “Devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin fedakarlıklarını unutmak mümkün değil. Ne yaparsak yapalım, onların haklarını ödeyemeyiz. Vatan uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Şehit, Gazi ailelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Kaymakam Tengir belediye başkanı Erol Karadere ve beraberindeki heyet ile birlikte Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek, Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Kaymakam Tengir’e ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Arslan, İlçe Müftüsü Osman Gülbe eşlik etti.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI