Giresun Işık Gazetesi

Haftanın 6 günü düzenli çöp toplama

Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Bulancak için haftanın 6 günü, akşam 17.00 ile gece 01.00 saatleri arasında düzenli olarak çöp toplama işlemi gerçekleştiriyor. Bu süreçte 4 araç ve 6 şoför ile 12 toplama personeli görev alıyor. Ayrıca, çöp toplama saatleri dışında gündüz 2 araçla temizlik çalışmalarına devam ediliyor.

PAZAR GÜNLERİ NÖBETÇİ ARAÇ VE ÇÖP TAKSİ HİZMETİ
Pazar günleri, birikmeyi önlemek amacıyla 1 nöbetçi araçla ilçede çöp toplama işlemi yapılıyor. Normal çöp toplama faaliyetlerine ek olarak, “ÇÖP TAKSİ” adı verilen özel bir araç, birikme olan bölgelere müdahale ediyor.

MEYDANLAR VE CADDELER SÜPÜRÜLÜYOR
Mesai saatleri içinde, “meydancı” olarak tabir edilen süpürge personeli tarafından caddeler ve sokaklar düzenli olarak süpürülüyor, iş yerleri önünde biriken atıklar toplanıyor. Ayrıca, çöp toplama saatlerine uymayanlar için ilçeye yerleştirilen çöp konteynerleri düzenli olarak boşaltılıyor ve oluşan yığılmalar kontrol edilerek gideriliyor.

VATANDAŞLARA ÇAĞRI: ÇÖP TOPLAMA SAATLERİNE UYUN
Bulancak Belediyesi, temiz bir çevre için vatandaşlardan da destek bekliyor. Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların çöp toplama saatlerine uymaları, çöplerini en yakın çöp konteynerine bırakmaları ve konteyner kapaklarını kapalı tutmaları gerektiği vurgulandı. Ayrıca, moloz, kül ve ev eşyası gibi atıkların kontrollü şekilde bertaraf edilmesi veya belediyeye bildirilmesi gerektiği ifade edildi.

İHTİYAÇLAR İÇİN HALK MASASI HİZMETİNİZDE
Olası olumsuz durumlar ve acil ihtiyaçlar için Bulancak Belediyesi’nin 444 28 44 veya 153 nolu Halk Masası telefonlarının aranabileceği belirtildi.

 

 

Exit mobile version