İlk mezunlar ve hocalar buluştu

Şebinkarahisar İmam Hatip Ortaokulu’nda 40. vefa buluşması

İlk mezunlar ve hocalar buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.06.2024
49
A+
A-

1977 yılında kurulan ve 1984 yılında ilk mezunlarını veren Şebinkarahisar İmam Hatip Ortaokulu, 40. dönem mezuniyet buluşmasında bir araya geldi. Bu özel gün, Vefa Buluşması adı altında düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

VEFAT EDENLER İÇİN MEVLİD PROGRAMI

Vefa Buluşması kapsamında, Şebinkarahisar İmam Hatip Ortaokulunda görev yapmış hoca, memur, dernek sorumlusu ve öğrencilerin arasında vefat edenler, akşam namazı sonrası düzenlenen mevlid programı ile hatim ve dualarla anıldı.

ESKİLER YÂD EDİLDİ, YENİ ANILAR BİRİKTİRİLDİ

Ertesi gün, öğlen namazından sonra Şebinkarahisar’da bulunan Hz. Halid Camii’nde gerçekleştirilen programda, 40. mezuniyet yılına özel olarak bir araya gelindi. İmam hatipte hocalık yapmış ve şu anda İstanbul, İzmir, Amasya, Sivas ve Giresun’da yaşayan, ancak kalpleri hâlâ burada atan hocalar, mezunlar ve mensuplar, eski günleri yâd edip yeni anılar biriktirdi.

PROTOKOL VE GİMEV KATILIMI

Buluşmaya ayrıca; Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Şebinkarahisar İlçe Müftüsü Mustafa Yılmaz ve Giresun İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Eğitim ve Kültür Vakfı (GİMEV) Başkanı Bilal Dede de katıldı.

GELECEK BULUŞMALAR İÇİN SÖZ VERİLDİ

Vefa Buluşması, Dernek Başkanı Davut Özacar’ın bu buluşmaların devam edeceğini belirttiği konuşması ile sona erdi. Özacar, mezunlar ve mensuplar arasındaki bağların kuvvetlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI