Karadere’den dünya eczacılık günü’nde anlamlı ziyaret

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, 24 Eylül  Dünya Eczacılık Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren eczaneleri ziyaret ederek, eczacıların bu özel gününü kutladı ve sağlık sistemi içindeki önemli rollerine dikkat çekti.

Karadere’den dünya eczacılık günü’nde anlamlı ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.09.2024
9
A+
A-

Başkan Karadere, ilçedeki eczaneleri tek tek ziyaret ederek eczacılarla sohbet etti ve onlara çiçek takdim etti. Karadere, “Sağlık sisteminin vazgeçilmez meslek gruplarından olan eczacılarımızın, Dünya Eczacılık Günü kutlu olsun! Eczacılarımız, toplum sağlığının korunmasında kritik bir role sahip. Onların özverili çalışmaları sayesinde halkımız en kaliteli sağlık hizmetine kavuşuyor,” ifadelerini kullandı.

ECZACILARIN PANDEMİ SÜRECİNDEKİ ÇABALARI UNUTULMADI

Ziyaretlerinde, eczacıların pandemi sürecinde gösterdikleri üstün çabalara değinen Karadere, hasta bakımında ve toplum sağlığı konusunda eczacıların üstlendiği rolün önemine vurgu yaptı. Karadere, “Eczacılarımız sadece ilaç sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda toplum sağlığına dair bilinçlendirme çalışmalarıyla da ön planda çıkıyor,” dedi.

TEŞEKKÜR VE TAKDİR

Başkan Karadere, sağlık sisteminin bel kemiği olan eczacıların, özverili çalışmalarını her zaman takdir ettiklerini belirterek, bu tür ziyaretlerin eczacıların motivasyonunu artırdığına inandığını dile getirdi.

HABER: FİKRET BIYIK

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.