Karadere’den İstanbul’da Giresun buluşmaları

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, İstanbul’da Giresunlularla bir araya geldi. Hareketli programında dernek ziyaretleri ve bahar şenliklerine katılan Karadere, hemşehrileriyle hasret giderdi ve önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Karadere’den İstanbul’da Giresun buluşmaları
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.05.2024
25
A+
A-

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, İstanbul’da Giresunlularla buluşmak ve çeşitli görüşmeler yapmak üzere yoğun bir program gerçekleştirdi. İstanbul’daki ziyaretleri kapsamında Çepni Dernekleri Federasyonu’ndan Türk Dünyası Kültür Şenliği’ne, Gebze Espiye Soğukpınarlılar Derneği, Gebze Güce Tevekliler Derneği ve Tuzla Orhanlı Giresunlular Dernekleri’nin düzenlediği geleneksel bahar şenliklerine katıldı.

Ziyaretlerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Karadere, onlarla hasret giderdi ve etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür etti. Belediye başkanları ve bürokratlarla yaptığı önemli görüşmelerde, Giresunluların sorunlarını ve çözüm önerilerini ele aldı.

Karadere’nin İstanbul programı, Giresunlular tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Başkan Karadere, bu buluşmaların ortak kültürün yaşatılmasında ve hemşehrilerle dayanışmanın güçlenmesinde önemli rol oynadığını belirtti.

REKLAM ALANI