Sinir uçlarımıza dokunmayın, önünde duramazsınız

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi Başkanı Hayrettin Akgün, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlere karşı güçlü bir duruş sergiledi.

Sinir uçlarımıza dokunmayın, önünde duramazsınız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2024
0
A+
A-

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi Başkanı Hayrettin Akgün, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve milletinin bölünmez bütünlüğüne kastederek binlerce Şehidimizin ve Gazimizin kan davalısı ve dış güçlerce desteklenen cani, katil Terör örgütü ve sözde siyasi temsilcilerinin yaptıklarını aziz ve vakur milletimiz asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Şehitlerimizin kanı şimdiye kadar yerde kalmamıştır ve bundan sonrada kalmayacaktır” dedi.

Akgün, “Terör örgütünün Gazi Meclisimizde bulunan sözde siyasi temsilcilerinin; Terörist başı ve tüm terör olaylarının baş müsebbibi Abdullah Öcalan’a ve diğer teröristlere özgürlük kisvesi altında başlattıkları eylem ve açıklamalar şu anda Meclis komisyonlarına taşınmak istenmektedir. 8 Ekim 2024 tarihinde aralarında Abdullah Öcalan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılanların koşullu salıverilmelerini de kapsayan 110 maddelik kanun teklifi Meclis komisyonuna sunulmuştur. Ne ilginçtir ki teklif jet hızıyla komisyona gelmiştir. Bu saçma tasarı komisyona gelirken hamasi vatan ve millet nutukları atanlar nerededir? Yoksa bir oldubittiye getirip milletimizin sinir uçlarına dokunmak mı istiyorlar? Böyle bir şeyi asla yapmalarını önermiyoruz. Uyuyan sinirlerimizi uyandırırlarsa önünde duramayacakları bir sele maruz kalacaklarını asla unutmasınlar. Milletimiz, Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ekonomik sıkıntılar içerisinde mücadele ederken ve zaten yaralıyken birde böyle bir yara daha açılmasını kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Aziz milletimiz, Şehit anne, baba, eş ve çocukları ile Kahraman Gazilerimiz olarak bunun söz konusu bile edilmemesini önce Hükümetimizden sonra Gazi Meclisimizde bulunan ülkesine ve milletine bağlı milletvekillerinden talep ediyor ve bu durumu lanetleyen açıklamalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.