Tatil öncesi hem eğlendiler, hem gezdiler

Okullarda ilk defa bu yıl uygulanmaya başlayan yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin eğlenerek keyifli ve öğretici bir hafta geçirmelerini sağlayan etkinlikler çerçevesinde okullar yaptıkları haftalık plan dâhilinde çeşitli faaliyetlerde bulundular.

Tatil öncesi hem eğlendiler, hem gezdiler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.01.2024
37
A+
A-

Hafta boyunca sanatsal, kültürel, sportif, bilimsel faaliyetlerde bulunan öğrenciler, farklı eğitim öğretim yaklaşımlarıyla da yeni bilgiler öğrenirken eski bilgilerini pekiştirmiş oldular.

Milli eğitim bakanlığının okullara gönderdiği genelgeye göre, tecrübe paylaşımı, gezi gözlem, komedi, oyun saati, yeteneğini gösterme ve çeşitli yarışmalardan oluşan etkinliklerle haftayı değerlendiren öğrenciler keyifli bir hafta geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Farklı eğitim öğretim yaklaşımlarıyla tatil öncesi haftayı dolu dolu değerlendiren Giresun Merkez Abacıbükü İlkokulu öğrencileri, Giresun Belediyesi’ne ait hayvan barınağını gezerek hayvan sevgisini ve hayvanlara olan merhamet duygularını ön plana çıkarmanın hazını doyasıya yaşadılar. Öğrenciler Giresun Müzesini de ziyaret etti.

REKLAM ALANI