Temür’den Çevre Yolu ve Sanayi Bölgelerine destek mesajı

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (GTSO) ziyaret etti.

Temür’den Çevre Yolu ve Sanayi Bölgelerine destek mesajı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.09.2024
23
A+
A-

Ziyarette Oda Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Güney Çevre Yolu Projesi ve organize sanayi bölgeleri yatırımları gibi konuları gündeme getirdi. Çakırmelikoğlu, Giresun’un kalkınması için çevre yolunun stratejik önemine dikkat çekerek, üç yıldır ÇED raporu iptali nedeniyle beklemede olan projeye acil destek istedi.

ÇEVRE YOLU PROJESİNDE 2025 HEDEFİ
Milletvekili Temür, çevre yolunun mutlaka yapılacağını belirterek, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün proje tadilatı çalışmalarının sürdüğünü ve 2025 yılında tamamlanmasının planlandığını söyledi. Temür ayrıca, Dereli-Şebinkarahisar yolu ve Pınarlar Tüneli Projesi gibi diğer stratejik yolların da yakından takip edildiğini belirtti.

YENİ OSB YATIRIMLARI GELİYOR
Temür, Giresun’daki organize sanayi bölgeleri hakkında da bilgi vererek, 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki çalışmaların hızla ilerlediğini, 5. OSB’nin de yakında hayata geçirileceğini duyurdu. “1. OSB’deki sorunları nasıl çözdüysek, yeni bölgelerde de başarıyı yakalayacağız” dedi.

FINDIK ÇARŞISI VE MÜZESİ PROJESİ YOLDA
Temür, Giresun turizmi için yeni projelere de değindi. Göksu Travertenleri ile Mavigöl arasında yürüyüş yolu planlandığını belirten Temür, ayrıca Giresun’da fındık çarşısı ve müzesi için sahil kesiminde yer arayışlarının sürdüğünü ve projenin mutlaka gerçekleştirileceğini ifade etti.

ÇAKIRMELİKOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, Giresun’un sorunlarına kayıtsız kalmayan Milletvekili Ali Temür’e teşekkür ederek, turizm, yol ve sanayi yatırımlarının bölge için büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.