AND-DUMED’den Piraziz’de istişare toplantısı

İsim ve logo değişikliği sonrası yeniden yapılanmaya giden Anadolu Dünya Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (AND-DUMED), Giresun’un Piraziz ilçesinde bir tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

AND-DUMED’den Piraziz’de istişare toplantısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
15
A+
A-

Toplantıya, AND-DUMED Genel Başkanı Ayhan Ocak’ın liderliğinde Giresun İl Başkanı Yusuf Akdağ, İl Başkan Yardımcısı Harun Apaydın, Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Namık Baltaoğlu ve diğer yerel yetkililer katıldı.

DERNEĞİN YENİ HEDEFLERİ BELİRLENDİ

Toplantıda konuşan Genel Başkan Ayhan Ocak, derneğin Amasya, Giresun, Samsun ve Ordu’da örgütlendiğini belirterek, 5 ilde ve birçok ilçede yeni şubeler açmayı hedeflediklerini vurguladı. “Öncelikli görevimiz, uyuşturucu bağımlılığı konusunda toplumu bilinçlendirmek ve çocukları bu tehlikeden korumak” dedi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE İŞ BİRLİĞİ

Ocak, emniyet müdürlüklerine bağlı narkotik birimlerle iş birliği yapmanın önemini vurgularken, okul aile birlikleriyle ortak çalışmalar yaparak aileleri bilgilendirmeyi hedeflediklerini belirtti. “Çocuklarında uyuşturucu kullanımının belirtilerini nasıl fark edebilecekleri ve hangi adımları atmaları gerektiği ailelere anlatılacak” dedi.

STK’LARLA ORTAK ÇALIŞMALAR

Dernek, Çorum ve Kırıkkale’deki tedavi merkezleriyle iş birliği yapmayı planlarken, STK’larla da ortak projeler yürüteceklerini açıkladı. Ayrıca, okullarda narkotik birimlerle irtibatlı olarak öğrenciler ve velilere bilgilendirici konferanslar düzenlenmesi hedefleniyor.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.