Ayhan: Ordu ve Giresun halkı 2. sınıf vatandaş değil

Giresun Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanvekili Ercan Ayhan, Ordu-Giresun Havaalanına yeni seferlerin eklenmemesi konusunda sert açıklamalarda bulundu.

Ayhan: Ordu ve Giresun halkı 2. sınıf vatandaş değil
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.10.2024
32
A+
A-

Ayhan, “Ordu ve Giresunlular bu ülkenin 2. sınıf vatandaşı değildir” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

HAKLAR VERİLMEZ, ALINIR

Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, iki ilin siyasilerine, bürokratlarına ve sivil toplum kuruluşlarına seslenerek, “Haklar verilmez, alınır. Lütfen şehrinize sahip çıkın” dedi. Bu çağrı, özellikle Ordu-Giresun Havaalanının Türkiye genelindeki yeni seferlerden mahrum bırakılmasıyla gündeme geldi.

ORDU-GİRESUN CEZALANDIRILIYOR

Türkiye genelinde 12 havaalanına ek seferler konulmasına rağmen Ordu-Giresun Havaalanının kapsam dışı bırakılmasına tepki gösteren Ayhan, “Artvin, Rize, Trabzon ve Samsun’a sefer var, Ordu ve Giresun’a yok! Bu durum açıkça cezalandırıldığımızın göstergesidir. Havaalanımız, yolcu yoğunluğuna rağmen yeni seferlerden mahrum bırakılıyor,” ifadelerini kullandı.

HAVAALANINI KAPATIN, BİZ DE RAHATLAYALIM!

GESOB Başkanvekili Ayhan, havaalanının sefer eksikliğine ilişkin öfkesini şu sözlerle dile getirdi: “Yaz aylarında Antalya ve Kıbrıs’a hiç uçuş olmaması, iç hatların ve yurtdışı uçuşlarının tamamen aktarmalı oluşu bizler için düşündürücü. Ordu-Giresun Havaalanını kapatın, siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.”

MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Ayhan, Ordu ve Giresun halkı adına milletvekillerini göreve davet etti: “Her iki ilin milletvekilleri, halkımız için acil görevlerini yerine getirmelidir. Bu duruma sessiz kalınamaz.”

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.