Cerasus Journal Of Medicine 1 yaşında!

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin uluslararası yayın organı olan Cerasus Journal Of Medicine Dergisi ilk yılını gururla kutluyor.

Cerasus Journal Of Medicine 1 yaşında!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.10.2024
13
A+
A-

Ocak 2024’te ilk sayısıyla bilim dünyasına güçlü bir adım atan Cerasus Journal of Medicine, birinci yılını geride bırakmanın heyecanını ve gururunu yaşıyor.

Dergi, kısa sürede edindiği başarılar ve yayınladığı bilimsel çalışmalarla dikkat çekmeyi başardı. Yılda üç kez yayımlanan dergi, Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında bilim dünyasına ışık tutan makalelerle zenginleşiyor.

İlk yılında 22 orijinal araştırma makalesi, 2 derleme, 6 vaka takdimi ve 4 editöre mektup, 1 editörial yazı olmak üzere toplamda 35 makale yayımlayarak güçlü bir başlangıç yapan dergimiz, akademik camiada hızla kendine yer buldu. Yeni yayıma başlayan bir dergi için bu kadar çeşitli ve kapsamlı içerik üretimi, Cerasus Journal of Medicine’in bilim dünyasındaki prestijini hızla artırıyor.

Başarıları bununla da sınırlı kalmadı. Giresun ve çevresinde büyük ilgi gören dergi, Giresun dışından gelen yayınlarla da geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Yayınlanan çalışmaların yaklaşık yarısı Giresun dışından gelen bilim insanlarının katkılarıyla oluştu. Bu durum, derginin bölgesel sınırları aşıp ulusal platformda ses getirdiğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Derginin birinci yılını yayın kurulu üyeleriyle birlikte kutlayan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, “Dergimizin bu ilk yılı, büyük bir özveri ve titizlikle çalışan ekibimizin emeklerinin sonucunda başarılarla dolu geçti.Hem Giresun’da hem de ulusal düzeyde gördüğümüz ilgi, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.Yayınlarımızın çeşitliliği ve kalitesiyle akademik dünyaya anlamlı katkılar sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarılar, bizi motive ediyor ve daha büyük hedefler için teşvik ediyor. Gelecek yıllarda, bilimsel yayıncılıkta daha güçlü bir konuma gelmek, uluslararası arenada daha geniş kitlelere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Dergimizin, bilim dünyasında daha fazla ses getirmesi ve prestiji yüksek bir yayın haline gelmesi için attığımız adımlar kararlılıkla devam edecek” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.