Dar gelirlilere büyük destek: Kent Lokantası açılıyor

Giresun Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini ekleyerek dar gelirli vatandaşlara yönelik Kent Lokantası’nı hayata geçiriyor.

Dar gelirlilere büyük destek: Kent Lokantası açılıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.10.2024
44
A+
A-

İstanbul başta olmak üzere birçok CHP’li belediyenin başarıyla uyguladığı bu model, Giresun’da da hizmet vermeye hazırlanıyor.

LOKANTA 500 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Şeyhkeramettin Mahallesi’nde bulunan belediye ek hizmet binasında açılacak olan Kent Lokantası, 70 metrekarelik alanda aynı anda 40 kişiye hizmet sunacak. Gün boyunca ise toplamda 500 kişiye yemek servisi yapılması hedefleniyor. Menüde her gün 3 çeşit yemek ve su yer alacak.

ESNAFLA REKABET YOK, EKONOMİK VE SAĞLIKLI BESLENME VAR

Kent Lokantası haftanın 5 günü 12.00-16.00 saatleri arasında açık olacak. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, bu uygulamanın esnafla rekabet etmeyeceğini vurgulayarak, lokantanın amacının dar gelirli vatandaşlara uygun fiyata lezzetli ve sağlıklı yemek sunmak olduğunu belirtti.

KENT LOKANTASI AÇILIŞ İÇİN HAZIR

Kent Lokantası’nın açılış hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Başkan Köse, bu uygulamayı Giresun’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Köse, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı bu örnek projeyi Giresun’da hayata geçirmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.