Dereli stadyumu yeniden inşa ediliyor

Harfiyat temizliği ve istinat duvarı çalışmaları başlıyor

Dereli stadyumu yeniden inşa ediliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.10.2024
12
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ali Temür, Dereli ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından kullanılmaz hale gelen stadyumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Temür, stadyumun bir an önce sporcuların kullanımına kazandırılması için çalışmalara başlandığını duyurdu.

HARFİYAT TEMİZLİĞİ VE DUVAR İMALATI BAŞLIYOR

Temür, 2020 yılında yaşanan sel felaketinin ardından stadyumda biriken büyük miktardaki harfiyatın alandan temizleneceğini belirtti. Aynı zamanda, sel felaketinden zarar gören stadyumun dereye bakan kısımlarındaki duvarların da yenilenmesi için talimat verildiğini söyledi. Temür, “DSİ Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda hem stadyum hem de pazar yeri dahil tüm duvarların imalatı için gerekli adımlar atıldı” dedi.

YENİ STADYUM DERELİ HALKININ HİZMETİNDE

Ali Temür, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile DSİ İl Müdürlüğü’nün koordineli çalışmaları sayesinde kısa süre içinde Dereli’ye modern bir stadyum kazandırılacağını açıkladı. “Sporcularımız ve Dereli halkımız için daha güzel bir stadyum inşa edilecek. Bu çalışmanın ilçemize ve tüm spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.