Giresun’da güvenlik ve huzur için kararlılık hakim

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, düzenlenen, Huzur ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’nda, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan güvenlik ve asayiş olaylarına ilişkin verileri paylaştı.

Giresun’da güvenlik ve huzur için kararlılık hakim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2024
13
A+
A-

Serdengeçti, “İlimizin her karışında emniyet, jandarma ve sahil güvenlik unsurlarımızla güvenlik hizmetlerimizi azimle sürdürüyoruz” dedi.

TERÖRLE MÜCADELE: 26 OPERASYON, 2 FETÖ FİRARİSİ YAKALANDI
Giresun’da terör örgütlerine yönelik 26 operasyon gerçekleştirildiğini belirten Vali Serdengeçti, “5 şüpheli tutuklandı ve firari 2 FETÖ/PDY mensubu cezaevine teslim edildi” diye ekledi.

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI VE DÜZENLİ GÖÇMENLER
Vali Serdengeçti, Giresun’da 4 bin 427 düzenli göçmen bulunduğunu ifade ederken, “Göçmen kaçakçılığına yönelik 4 operasyon yapıldı, 49 düzensiz göçmen sevk edildi ve 2’si sınır dışı edildi” dedi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE: 76 OPERASYON, 14 TUTUKLAMA
Uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalıştıklarını belirten Serdengeçti, Ağustos ve Eylül aylarında 76 operasyon düzenlendiğini, 70 kişinin gözaltına alındığını ve 14 kişinin tutuklandığını aktardı.

ORGANİZE SUÇLAR VE KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE
Organize suçlar ve kaçakçılık ile mücadelede 18 operasyon yapıldığını belirten Vali Serdengeçti, 6 kişinin gözaltına alındığını ve 3’ünün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını söyledi.

TRAFİK KAZALARI VE DENETİMLER
Ağustos ve Eylül aylarında 148 bin 821 aracın kontrol edildiğini aktaran Serdengeçti, 1840 aracın trafikten men edildiğini ve 2 ölümlü, 243 yaralanmalı trafik kazası yaşandığını bildirdi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.