Giresunlu üreticilerden temin edilen fındıklar dağıtıldı

Çocuklar için “neşeli fındıklar” projesi hayata geçti

Giresunlu üreticilerden temin edilen fındıklar dağıtıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.10.2024
15
A+
A-

Çekmeköy Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreninde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ilçenin ilk çocuk gündüz bakımevinin açılışını gerçekleştirdi. Törende, Çekmeköy Belediyesi’nin “Neşeli Fındıklar” projesi kapsamında öğrencilere fındık dağıtımı yapıldı. Bu proje, özellikle Giresun ve Ordu’daki üreticilerden temin edilen fındıkların, İstanbul’da eğitim gören çocuklarla buluşmasını sağlıyor. Belediye Başkanı Orhan Çerkez, verdiği vaadi yerine getirerek hem Karadenizli üreticilere destek oldu hem de çocukların beslenmesine katkıda bulundu.

GİRESUNLU ÜRETİCİLERDEN TEMİN EDİLEN FINDIKLAR ÇOCUKLARA ULAŞTI
Proje kapsamında ilk dağıtım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Çekmeköy Zübeyde Hanım Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yapıldı. Giresun ve Ordulu üreticilerin bahçelerinden toplanan fındıklar, özenle paketlenerek 22 okulda yaklaşık 15 bin öğrenciye ulaştırılacak. Bu, sadece yerel ekonomiye katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda Giresunlu üreticilerin ürünlerinin büyük şehirlerdeki çocuklarla buluşmasını da sağlıyor.

ÇOCUKLARDAN SICAK KARŞILAMA
Özgür Özel ve Belediye Başkanı Orhan Çerkez, bakımevinde çocuklar tarafından sevgiyle karşılandı. Çocuklar, “Özgür amca seni çok seviyoruz, okulumuza hoş geldin” diyerek CHP liderine sıcak bir karşılama yaparken, Özel de kalp işaretiyle çocuklara karşılık verdi. Ziyarette, çocuklarla oyun oynayan Özel, onlarla yakından ilgilendi.

ÖZGÜR ÖZEL: “GİRESUNLU ÜRETİCİLERE DESTEK OLAN BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, projenin Giresunlu ve Ordulu üreticiler için ne kadar değerli olduğuna dikkat çekti. “Başkanımız, Giresunlu ve Ordulu üreticilerden aldığı fındıkları çocuklara dağıtarak hem bölgeye destek oldu hem de çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağladı. Giresunlu hemşehrilerimizin emeği, İstanbul’daki çocuklarımıza ulaşacak. Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÇERKEZ: “GİRESUNLU HEMŞEHRİLERİMİN FINDIKLARINI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURUYORUZ”
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, projeyle ilgili olarak, “Giresunlu ve Ordulu hemşehrilerimin fındıklarını alıp çocuklarımıza dağıtma sözünü verdim. Bugün bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımızın beslenme çantalarına Giresun’dan gelen fındıkları koyacağız. Böylelikle hem üreticilerimize destek oluyoruz hem de çocuklarımıza sağlıklı beslenme imkânı sağlıyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.