Jandarmadan denetim!

Giresun’da okul servis araçlarına yönelik denetimler devam ediyor.

Jandarmadan denetim!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.02.2024
28
A+
A-

Öğrencilerin huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarını önlemek amacıyla Trafik Jandarması Timleri tarafından okul servis araçları kontrol edildi. Denetimler sonucunda, okul servis aracı sürücülerine taşıma konusunda ve araçlarında eksik görülen hususlar hakkında gerekli uyarı ve ikazlarda bulunuldu. Bu önemli denetimler, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca düzenli olarak devam edecek ve çocuklarımızın güvenli bir şekilde taşınmalarını sağlamak adına sürekli bir denetim mekanizması oluşturulacak.

Diğer yandan, 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Giresun İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Çanakçı ilçesi Deregözü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine yönelik Görele İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timi tarafından 5 Şubat 2024 tarihinde trafik güvenliği eğitimi verildi.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların can ve mal güvenliği için yürüttüğü denetim ve eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ederek, trafik güvenliğini sağlamak adına önemli adımlar atmaya devam edecek.

REKLAM ALANI