Kamu görevlileri ve vatandaşlar bir araya geldi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde, Kurban Bayramı’nın arife gününde kamu görevlileri ve vatandaşlar toplu bayramlaşma için bir araya geldi.

Kamu görevlileri ve vatandaşlar bir araya geldi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.06.2024
12
A+
A-

Giresun Valiliğinde 14 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleşen toplu bayramlaşma programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın duası ile başladı.

VALİ SERDENGEÇTİ: “BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÜCÜ”

Vali Serdengeçti, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasında, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, toplumsal yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günler olduğunu vurguladı. Aziz şehitlerin ailelerini, gazileri ve yardıma muhtaç insanları ziyaret ederek bayramın coşkusunu paylaşmanın önemine değindi.

SEVGİ VE SAYGININ PEKİŞTİĞİ BAYRAMLAR

Vali Serdengeçti, “Bayramlar, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü pekiştiren, insan ilişkilerini güçlendiren müstesna günlerdir. Ancak dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz bayramı buruk geçirmekte. Dualarımız onlarla.” dedi.

GÜVENLİK VE HUZUR VURGUSU

Giresun’da bayramın huzur ve güven içinde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını belirten Vali, görevi başındaki kamu görevlilerine teşekkür etti. Trafik kurallarına uyulmasının önemine de dikkat çekti ve herkesin kazasız, sağlıklı bir bayram geçirmesini temenni etti.

GENİŞ KATILIMLI PROGRAM

Toplu bayramlaşma programına; Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas, Ali Temür ve Ertuğrul Gazi Konal, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Davut Sinanoğlu, kamu görevlileri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Serdengeçti’nin konuşmasının ardından misafirlere yapılan ikramlarla program sona erdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.