Müdür Ergün bu mesajı verdi

“Gençliğimiz her yönüyle sağlam nesiller olarak yetiştirilecek”

Müdür Ergün bu mesajı verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.02.2024
67
A+
A-

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün başkanlığında, Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürlerinin katılımıyla planlama ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Gençlik Merkezleri 2024 yılı Uygulama Talimatnamesi,    Ramazan ayı programları ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü il karnesi hakkında istişarede bulunuldu.

ERGÜN, GENÇLİK ÇALIŞMALARININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Gençlik merkezleri akademi faaliyetleri, atölye,kulüp ve  gönüllülük faaliyetlerinin yanı sıra sportif faaliyetlerin ve çalışmaların önemine vurgu yapan İl Müdürü Muzaffer Ergün, “Gençlik Merkezlerimiz gençlerimizin spordan, sanata, bilimden, ilime tanışma ve buluşma noktası. Çocuklarımızı Gençlik Merkezleri faaliyetlerimizle destekleyerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutma çabamızı artırarak devam ettireceğiz. İnşallah çalışmalarımız meyvesini verecek ve gençliğimiz her yönüyle sağlam nesiller olarak yetişecektir” dedi.

“GENÇLERİMİZ MİSAFİR DEĞİL EV SAHİBİ”

Ergün, “Giresun, Bulancak, Piraziz, Espiye, Tirebolu, Yağlıdere ve Görele gençlik merkezlerinde her daim devletimizin imkanları milletimizin çocukları için. Sevgili gençler; merkezlerimizde misafir değil ev sahibisiniz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI