Şehit İsmail Ünal, Vefatının 1. Yılında Dualarla Anıldı

Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal, vefatının birinci yılında düzenlenen anma programı ile anıldı. Espiye’deki mezarlıkta gerçekleşen anma programında, Şehit İsmail Ünal için dualar edildi.

Şehit İsmail Ünal, Vefatının 1. Yılında Dualarla Anıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.11.2023
98
A+
A-

Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Sosyal Hizmetler Müdürü Mansur Yiğit ve diğer yetkililer, Şehit İsmail Ünal’ın mezarını ziyaret ederek dua okudu ve karanfil bıraktı.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın Seneyi Devriyesinde Açıklamalarda Bulundu

Başkan Karadere, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, devletin her zaman Şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Başkan Karadere; ‘’Bugün burada, kahraman evladımız İsmail Ünal’ı anmak ve onun aziz hatırasını yaşatmak için toplandık. Şehidimiz, vatan sevgisiyle dolu, kahraman bir evladımızdı. Kendisi, hain bir saldırı sonucu şehit mertebesine ulaştı. Ancak unutulmamalıdır ki, şehitlerimiz bizim için birer kahramandır ve onların aziz hatıraları daima kalbimizde yaşayacaktır. Şehitimizin ailesi başımızın tacıdır.Şehitlerimizin bize bıraktığı bu kutsal mirası yaşatmak, millet olarak üzerimize düşen en önemli görevdir. Bu duygularla, Şehit İsmail Ünal’ı rahmet ve minnetle anıyor, ailesine sabır diliyorum.” şeklinde konuştu.

Anma programı, şehit İsmail Ünal’ın ailesine başsağlığı dileklerinin iletilmesiyle sona erdi. Şehidin hatırası, vatanına canını feda eden tüm şehitlerimiz için dualarla yaşatılmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI