Şut antrenmanından sonra takım kampa giriyor

TFF 2. Lig’de mücadele eden Giresunspor, hafta sonu Vanspor ile oynayacağı kritik maç öncesi hazırlıklarını tamamlıyor. Çotanaklar, bugünkü şut antrenmanının ardından kampa girecek.

Şut antrenmanından sonra takım kampa giriyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.09.2024
15
A+
A-

Teknik direktör Metin Aydın yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, Vanspor karşısında 3 puan almayı hedefliyor. Antrenmanlarda özellikle hücum varyasyonlarına ve bitiriciliğe ağırlık veren takım, zorlu mücadeleye hazır durumda.

MORALLER YERİNDE
Takımda morallerin yüksek olduğu gözlenirken, teknik ekip oyuncuların performansından oldukça memnun. Giresunspor, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

“GALİBİYET PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKIYORUZ”
Teknik Direktör Metin Aydın, Vanspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, takıma duyduğu güveni şu sözlerle ifade etti:
“Zorlu bir maça çıkıyoruz, ancak takımımız son haftalardaki performansıyla galibiyeti hak ettiğini gösterdi. Her oyuncumuz sahaya yüreğini koyuyor ve bu mücadelemiz bize 3 puanı getirecek. Hücumda geliştirdiğimiz varyasyonlar ve bitiriciliğe verdiğimiz önemle Vanspor karşısında etkili olacağız. Takımda moraller çok iyi. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz.”

HAKEMLER BELLİ OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Vanspor maçında görev yapacak hakemleri açıkladı. Karşılaşmanın hakemi Yunus Emre Çakan olurken, Oğuz Akyüz ve Enes Biroğlu yardımcı hakem olarak görev yapacak. Dördüncü hakem ise Talha Öztürk olacak.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.