Ak Partili Civelekoğlu’ndan, muhtarlara ziyaret

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, “Ülkemiz demokrasisinde birinci basamak olan muhtarlarımız devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören en önemli seçilmişlerdir” dedi.

Ak Partili Civelekoğlu’ndan, muhtarlara ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.10.2024
6
A+
A-

Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeni seçilen ve güven tazeleyen mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Muhtarlara çiçek takdim ederek, görevlerinde başarılar dileyen Civelekoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını bildirdi.

Muhtarlık makamının Türk toplumu ve demokrasisinde saygın bir makam olduğuna vurgu yapan Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu, “Hiç birini birbirinden ayırt etmediğimiz tüm köy ve mahalle muhtarlarımız Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade etti gibi bizim için son derece değerlidirler. Devletin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kulağı, eli kolu, sesi nefesi, mahalle ve köy ahalisinin de devlet nezdindeki temsilcisi olan muhtarlarımızla bugüne kadar hep istişare içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Civelekoğlu, yeni dönemde Giresun merkezde kadın mahalle muhtarı sayısının fazla olmasından büyük mutluluk duyduklarını da belirterek, kadınların siyasette ve diğer alanlarda artarak söz sahibi olmasında AK Parti ve onun Genel Başkanı Erdoğan’ın kadınlara verdiği değerin bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.