Bektaş’tan Giresun’daki su sıkıntısına tepki!

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Giresun merkezde bazı mahallerde yaşanan su kesintilerine tepki gösterdi.

Bektaş’tan Giresun’daki su sıkıntısına tepki!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.11.2023
91
A+
A-

İl Başkanı Bektaş, yaklaşık 5 yıllık Aytekin Şenlikoğlu yönetimdeki Giresun Belediyesini, “5 yılın sonunda Giresun gibi bir yerde sular akmaz oldu” ifadesiyle değerlendirdi.

Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şenlikoğlu’na, “Eline yüzüne bulaştırdı başkan bey” diye seslendi. Giresun belediye başkanının işleri takip edemediğinin altını çizen SP İl Başkanı Bektaş, “Yeni yapılan yollarımız hatalı yapımda dolayı tekrar tadilat yapılıyor. Suyun nereden, kanalizasyonu nereden geçtiği belli değil. İmar da kim ne yapıyor belli değil, şehircilikten anlamayanlar imar komisyonunda. Birde Trabzonlular için dal çık projesi yapacak insanları tehlikeye atacak. Milletvekilleri desen kendi yakınlarını nasıl iyi yerlere getiririm ve kamuda yer değiştirme derdindeler, başkada bir işe yarayacaklarını da zannetmiyorum. Velhasıl kelam milli görüş belediyeciliğini bir gösterebilsek nasıl hizmet edilir bir görseler; ayakta alkışlarlar” dedi.

REKLAM ALANI