Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’den Güney Çevre Yolu çağrısı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (GTSO) ziyaret ederek, GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Güney Çevre Yolu projesi üzerine önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’den Güney Çevre Yolu çağrısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
17
A+
A-

Başkan Köse, şehrin en büyük sorunlarından biri olan trafik sıkışıklığının çözümünün Güney Çevre Yolu projesinde olduğunu vurguladı.

GÜNEY ÇEVRE YOLU GİRESUN’UN BİRİNCİ GÜNDEMİ OLMALI

Başkan Fuat Köse, “Giresunlu her zaman devletinin yanında olmuş ancak hak ettiği yatırımları alamamıştır. Giresun’un bu mağduriyetini birlik olarak kırabiliriz. Trafik sorununu çözmek için Güney Çevre Yolu projesi, şehrin olmazsa olmazıdır. Bu projeyi hızlandırmak için hep birlikte kamuoyu oluşturalım, GTSO’nun bu konuda öncü olmasını öneriyorum,” dedi.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE PROJE DURUMU

Başkan Köse, projenin başlangıcının 28 Aralık 2012’de dönemin Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı tarafından açıklandığını, ardından 2015’te dönemin Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin ihale tarihini duyurduğunu hatırlattı. Ancak 12 yıl geçmesine rağmen projenin ilerlemediğini belirtti. Köse, Güney Çevre Yolu’nun parçalara ayrılarak bölüm bölüm hayata geçirilmesinin de bir çözüm olabileceğini söyledi.

GTSO’DAN DESTEK VE ÇALIŞTAY ÖNERİSİ

GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, şehrin trafik sorununun farkında olduklarını belirterek, Güney Çevre Yolu projesini hızlandırma konusunda destek vereceklerini ifade etti. Ayrıca, GTSO olarak projeye öncülük edeceklerini ve şehrin tüm dinamiklerinin katılacağı bir çalıştay düzenleyeceklerini duyurdu.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.