Giresun’da halk oyunları coşkusu yaşandı

Halk Oyunları İl Temsilciliği’nin 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan kulüplerarası halk oyunları il birinciliği yarışması izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.

Giresun’da halk oyunları coşkusu yaşandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.04.2024
50
A+
A-

19 Eylül Spor Salonu’nda minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen halk oyunları il birinciliği yarışmaları 5 kulübün katılımı ile gerçekleşti. Geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz dalda gerçekleştirilen yarışmalarda hünerlerini sergileyen halk oyunları ekiplerinin coşkulu oyunları tüm izleyenlerin beğenisini kazandı.

Ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalya takdim edildi. Kategorilerinde birinci olan kulüpler Giresun’u bölge yarışmasında temsil etme hakkı elde etti.

Minikler Geleneksel Düzenlemeli Dalda 1.GİFSAD Gençlik Spor Kulübü, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz Dalda 1.Giresun Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda 1.Armelit Spor Kulübü, Büyükler Geleneksel Düzenlemesiz Dalda 1.GİFSAD Gençlik Spor Kulübü, 2’inci ise Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü oldu.

REKLAM ALANI