Görele Kitap Günleri başlıyor

Otuzun üzerinde Giresunlu yazar ve şairin yer alacağı Hasan Ali Yücel, Fethi Karamahmutoğlu, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Ahmet Kaçar, Katip Şadi ve M.Sırrı Öztürk gibi isimlerin memleketi olan Görele’de edebiyat severler bir araya geliyor.

Görele Kitap Günleri başlıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.10.2024
10
A+
A-

Etkinlikte Giresunlu yazarlar biraraya gelirken  okuyucular da yazarlarla buluşup sohbet etme ve yazarından imzalı kitaplar edinme imkanına kavuşuyorlar.

Görele Belediyesi’nin katkıları ve Görele’li “Yolumuzun üstündeki tek engel sizsiniz” kitabının yazarı gazeteci-yazar Serdar Kara’nın önderliğinde gerçekleşecek olan bu etkinlik 26-27-28 Ekim tarihlerinde saat 13:00 ile 18:00 arasında, Görele Belediyesi Kitap Kafe’de gerçekleşecektir.

Yazar olmanın yanında aynı zamanda Omurilik Felçliler Derneği üyesi olan Serdar Kara tüm kitap severleri bu etkinliğe davet ederken şu ifadelerde bulundu. Bu etkinliğe katılacak yazar dostlarıma, etkinliğin gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Görele Belediye başkanım Hasbi Dede’ye ve tüm yetkililere, belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca şöyle devam ederek;

Bu keyifli etkinlikte, kitapların büyülü dünyasında kaybolmaya hazır mısınız?

Gelin Kitaplarla dolu bu günlerde hep birlikte buluşalım!

Unutmayın, kitaplar en güzel yol arkadaşınızdır. Dedi

HABER: FERHAT GÜNAYDIN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.