Köse: CHP’nin köklü tarihinin parçası olmaktan gurur duyuyoruz

Gıresun Belediye Başkanı Fuat Köse’den CHP’nin 101. kuruluş yıl dönümü mesajı

Köse: CHP’nin köklü tarihinin parçası olmaktan gurur duyuyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.09.2024
20
A+
A-

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, CHP’nin Türkiye’nin demokratikleşme ve modernleşme süreçlerinde üstlendiği önemli role vurgu yaptı. Köse, “Bu anlamlı günde, başta kurucularımız olmak üzere, tüm üyelerimize ve destekçilerimize teşekkür ederim. CHP’nin değerlerini şehrimizde yaşatmaya devam ederek, halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz,” dedi.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İDEALLERİNE VURGU

Başkan Köse, CHP’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin önemine değinerek, bu değerlerin ülkemizin yolunu aydınlatmaya devam ettiğini belirtti. “Partimiz, Türk siyasetinde önemli bir yere sahiptir ve sosyal, ekonomik, siyasi gelişmelere katkı sunmaya devam etmektedir,” diye ekledi.

GELECEK HEDEFLERİNE ODAKLANMA

CHP’nin gelecekteki hedeflerine de değinen Köse, “Partimizin 1923’ten bugüne kadar elde ettiği başarıları kutluyoruz. Gelecekte de ülkemizin daha aydınlık yarınlarına katkı sunmaya ve CHP’nin lider konumunu korumak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.