AK Parti Espiye’de bayramlaşma töreni

AK Parti Espiye İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Espiye’de bayramlaşma töreni
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2024
27
A+
A-

Programda, AK Parti Espiye ilçe Başkanı Samet Önal, eski Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, AK Parti il başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve Giresun Milletvekili Nazım Elmas birer konuşma yaparak, seçim çalışmalarını değerlendirdiler.
AK Parti Espiye İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, Giresun Milletvekili Nazım Elmas, AK Parti il başkanı Mete Bahadır Yılmaz, eski Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, AK Parti Espiye ilçe Başkanı Samet Önal, Kadın Kolları Başkanı Sunaya Çapkın, Gençlik Kolları başkanı Oğuz Yavuz, İGM meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri partiler ile vatandaşlar katıldı.
AK Parti Espiye ilçe teşkilatı ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaşan Milletvekili Nazım Elmas “AK Parti Espiye İlçe Başkanlığımızın düzenlediği geleneksel bayramlaşma programımızda kıymetli hemşerilerimiz ve teşkilat üyelerimiz ile bir araya gelerek bayramlaştık. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Elmas, “Rabbim bu ülkenin aziz evlatlarına nice bayramlar göstersin. Ama gerçek bayramlar göstersin. Filistin’de mazlum coğrafyalarda kardeşlerimizin kadının ve gözyaşlarının akmadığı bayramları kutlamayı rabbim nasip etsin. Bir seçim döneminden çıktık. Yorucu bir seçim dönemiydi. Seçimde her biriniz inanılmaz emek verdiniz. Kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz. Durmak yok yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI